#خورشت_آلواسفناج
موادلازم :
اسفناج
گوشت خورشتی
پیاز 
نمک،‌فلفل، زردچوبه
پودرسیر (در صورت دلخواه)
آلو خورشتی
پیاز

طرزتهیه :
اول پیاز رو‌ ریز خرد میکنیم و تفت میدیم بعد گوشت رو اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم 
زردچوبه، فلفل و پودرسیر اضافه میکنیم میزاریم تا کمی گوشت تغییر رنگ بده و آب بندازه بعد کمی آب گرم میریزیم تا گوشت بپزه خیلی نریزید در حدی که روی گوشت رو‌بگیره کافیه

کمی که گوشت پخت اسفناج رو در ظرفی جداگانه میپزیم تا آب بندازه سپس کمی روغن اضافه میکنیم و خیلی کم سرخ میکنیم زیاد سرخ نشه چون تلخ میشه و بعد همراه نمک به خورشت اضافه میکنیم (اگه خورشت نیاز به آب داشت کمی آب جوش اضافه کنید)
اواخر پخت آلوی خیس خورده را هم اضافه میکنیم و میزاریم خورشت خوب جا بیافته 
اگه دوست داشتین میتونید کمی آب نارنج یا آبغوره یا آبلیمو برای ترش شدن خورشتتون اضافه کنید که عالی میشه
┄┅═══✼✼✼═══┅┄
️ #پیک_خبری_ملارد

@peikemalard

مشاهده مطلب در کانال


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها